Project Vineyard Eladío

Ben je op zoek naar een unieke accommodatie op Tenerife? Welkom bij Vineyard Eladío! Met liefde en toewijding hebben we Vineyard Eladío gebouwd; een community, surfkamp, guesthouse en activiteiten-HUB. Vineyard Eladio is bedoeld voor iedereen die houdt van het buitenleven en de natuur, die open staat voor nieuwe ervaringen en verbindingen. Hieronder vind je meer informatie over ons project.

Ethos

Bijna alles in onze community is gemaakt van gerecyclede, hergebruikte of natuurlijke materialen. We streven ernaar om zo min mogelijk afval te produceren met als doel onze impact op de aarde te minimaliseren, en we hopen dat jij ons helpt met deze missie.

Community

We vinden het fijn als onze gasten zich onderdeel voelen van en deel uitmaken van onze gemeenschap. We delen graag onze maaltijden, onze kennis over het bijzondere land dat ons omringt, gaan op avontuur, verkennen het eiland en beoefenen spirituele activiteiten. Klik hier om meer te lezen over onze community?.

Accommodatie

We bieden een echte glamping-experience aan, waarbij je kunt kiezen uit een privé glamping of een bed in één van onze grotere dorm glampings. Naast de glampings hebben we ook twee tweepersoonskamers. Deze kamers bevinden zich in het huisje, het hart van onze community. Al onze accommodaties zijn beschikbaar voor lange en korte verblijven. Klik hier voor meer informatie, prijzen, foto’s en beschikbaarheid.

Eten

Eten is een gemeenschappelijke ervaring, die we hier in Eladío graag delen. Elke avond bereiden we een grote maaltijd, die we gezamenlijk eten. Gaandeweg hopen we steeds meer groente en fruit te produceren. Dit wordt aangevuld door producten van lokale winkels en boeren. We hopen steeds meer zelfvoorzienend te worden.

Outdoor activiteiten

Bij Eladío delen we een gemeenschappelijke liefde voor buitensport, zoals klimmen, wandelen, surfen, windsurfen en duiken. We zijn bezig een activity HUB op te bouwen waar iedereen die deze liefde met ons deelt elkaar kan treffen en met elkaar kan verbinden. We werken ook samen met professionele gidsen, die de beste plekken op het eiland kennen om deze activiteiten veilig te beoefenen.

Surf Experience

Een Eladío special voor surfliefhebbers van alle niveaus. Een week lang surfen met eten en overnachtingen inbegrepen. Tijdens de week ontdek je onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur de beste surfspots van het eiland. Naast surfen  zijn er yoga sessies, surftheorie lessen, een wandeling door de spectaculaire natuur van Tenerife en nog veel meer activiteiten die we hier in Vineyard Eladío aanbieden. Klik hier voor meer informatie over dit surfpakket.

FAQs

Neem contact met ons op voor eventuele vragen of als je meteen al wil boeken. We kijken ernaar uit om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en je hier te mogen verwelkomen voor een rustgevende verblijf tussen de wijnranken.