Eladío

Op zoek naar een bijzondere accommodatie in Tenerife? Kom naar Vineyard Eladío, genesteld in de bergen in het zuiden van het eiland Tenerife, gelegen tussen de twee charmante dorpjes Charco del Pino en Granadilla de Abona. Waar de zon altijd schijnt en de hoogte van de bergen zorgen voor een koele nacht. Het dorpje Charco del Pino ligt op 5 minuten lopen, waar een supermarkt is voor uw dagelijkse behoeften en een paar cafés waar u kunt genieten van een verfrissend drankje en tapas na een lange dag surfen.

Granadilla de Abona

In Granadilla de Abona vindt u het kerkje van San Antonio de Padua en enkele traditionele restaurants, cafés, winkels voor u dagelijkse benodigdheden en een boerenmarkt op donderdag. En vergeet niet de vers gemaakte churros met chocolade te proberen in de lokale churrería!

Het Eiland

Tenerife is als een schatkist, een eiland met eindeloze mogelijkheden, die je altijd blijft verrassen. De vulkaan Teide creëerde de prachtige natuur op dit eiland; het maanachtige landschap, natuurlijke zwembaden, rotsformaties, bossen en nog veel meer. De belangrijkste trekpleister van dit eiland is het klimaat: met het hele jaar door zon is er nooit een beter moment om de verschillende unieke stranden van dit eiland te ontdekken.

Avontuur

Onze natuurlijke omgeving biedt geweldige mogelijkheden voor allerlei buitenactiviteiten zoals klimmen, wandelen, surfen, windsurfen en duiken; evenals tal van culturele activiteiten, zoals dorpsfeesten, muziek en musea. Het avontuur stopt nooit op Tenerife – en door mensen van over de hele wereld met elkaar in contact te brengen, hopen we het eiland nog een vleugje spirituele magie mee te geven.