Eladío Surf camp

De beste plek om te leren surfen op Tenerife? Is bij Eladío surf camp, waar je elke dag weer van de golven kan genieten, meer kan leren over de oceaan en je angsten kan overwinnen!

Surfpackage

Samen met onze vrienden van Fins First Surfschool bieden we de Eladío Surf Experience aan voor alle surf niveaus. Een week lang surfen met eten en overnachtingen inbegrepen. Tijdens de week ontdek je onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur de beste surfspots van het eiland. Naast surfen  zijn er yoga sessies, surftheorie lessen, een picknick op de vulkaan El Teide bij zonsondergang en nog veel meer activiteiten die we hier in Vineyard Eladío aanbieden.

Stel je voor..

Het vroege ochtend licht schijnt zachtjes door je tent en als je uit je tent komt ben je omsingeld door wijnranken en natuur. Je wordt langzaam wakker tijdens een yogasessie, met de bergen achter je en de zee voor je. Nadat je je lichaam volledig hebben uitgerekt staat er een vers ontbijtje te wachten bij het huis. Tijdens het ontbijt vertelt de surfinstructeur je over de mooie surfomstandigheden van die dag en iedereen wordt blij en enthousiast.

Je komt aan op het strand en de golven zien er BOOMBA uit! Je doet een snelle warming-up met de groep en dan is het eindelijk tijd om in het koele zeewater te springen. De eerste golven zijn lastig, maar langzaamaan begrijp je de oceaan beter en krijg je meer vertrouwen. Dan zie je plots de perfecte golf op je af komen, je peddelt zo hard als je kan en schreeuwt luid; THIS IS MY WAVE, dan lukt het je om op het boord te staan en je ervaart het magische en krachtige gevoel van het pakken van een golf. Na anderhalf uur is de les voorbij en voelt je lichaam moe aan. Je pauzeert even op het strand; eet iets, doet een kleine siësta of doet mee met wat strandspellen. Heb je nog voldoende energie, peddel je uit voor een tweede surfsessie.

Terug in het kamp staat er een koud drankje en een snack op je te wachten, terwijl de kok een heerlijke verse maaltijd voor je aan het voorbereiden is. Tijdens het familiediner deelt iedereen zijn verhalen en avonturen van de dag. En deze mooie dag wordt afgesloten met een kampvuur met gitaarspel. Je lichaam is moe, maar voldaan en je kan niet wachten om weer zo’n dag te beleven.. 

Wat zit inbegrepen bij het Eladío Surf Package?:

  • 7 overnachtingen in een gedeelde Glamping. Stuur ons een e-mail voor meer informatie en prijzen voor een privé Glamping.
  • 7 x vers gemaakt ontbijt en 5 diners, inclusief één speciaal diner. Onze maaltijden zijn vegetarisch, maar mocht je nog andere dieetwensen hebben, stuur ons dan een e-mail.
  • 2 uur aan surftheorie
  • 7,5 uur aan surflessen
  • 6 yogalessen
  • surf foto’s
  • een hike door de prachtige natuur van Tenerife
  • en nog veel meer activiteiten die we hier in Eladío aanbieden
  • pick up en drop-off van zuid airport

Prijzen beginnen vanaf €560 per week

 

Boek hier

 

De incheck- en uitchecktijden voor het surfpakket zijn op zaterdag. Als dit niet uitkomt, neem dan alstublieft contact met ons op via e-mail, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.